Bagetky s kozím sýrem, medem a jahodami

Crostini jsou italské topinky pečené v troubě či toustovači. A ač je jednou z hlavních složek tohoto receptu kozí sýr, jde vlastně o sladký recept… Toto nápadité občerstvení se zdánlivě nesourodými surovinami vás jistě mile překvapí!

DOBA PŘÍPRAVY 10 minut
DOBA VAŘENÍ 5 minut
NÁROČNOST nízká

Ingredience pro: 10 kusů

70 g krémového kozího sýru
1 lžíce medu
2 bagetky
4 jahody
20 ml olivového oleje
2 lžíce balzamikové redukce

Postup

Krok 1: Středně velké bílé bagety nakrájejte šikmo na plátky. Vyskládejte je na plech, lehce pokapejte olivovým olejem a dejte zlehka opéct do trouby na 180 stupňů na cca 5 minut. Jestli se chcete vytáhnout, upečte si domácí bagety.

Krok 2: Mezitím rozmíchejte čerstvý kozí sýr s medem, očistěte jahody a nakrájejte je na plátky.

Krok 3: Když jsou bagetky hotové, každý krajíček namažte medovým kozím sýrem, poklaďte plátky jahod a pokapejte balzamikovým glazé.

image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře