Batátová pomazánKa s kváskovým chlebem

Seznam surovin

ghí 2 lžíce
batáty – sladké brambory 280 gramů (nahrubo nastrouhané )
semínka 1 lžička (koriandrová drcená)
kurkuma 1 lžička
lučina 200 gramů

Postup přípravy

Na ghí necháme krátce rozvonět drcený koriandr a kurkumu, přidáme oloupanou a nastrouhanou batátu, osolíme a dusíme do změknutí. Můžeme podlít trochou vody, je-li třeba. Rozmixujeme s lučinou. Mažeme na žitný kváskový chleba. K tomu servírujeme rukolu nebo listový salát.

Zdroj: igurmet.cz
image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře