Bruschetta s olivovou pomazánkou, černými olivami v rozmarýnu a mortadelou

Kuchyně: evropská
Obtížnost přípravy: Snadný
Doba přípravy: 10 min.
Porce: 4

Seznam surovin

bageta 1 kus
pomazánka 1 kus (olivová, tapenáda)
olivy černé 50 gramů
Mortadella 8 plátků
olej olivový 4 lžíce
česnek 1 stroužek
bazalka 1 snítka
pepř černý

Postup přípravy

1. Bruschettu rozkrojíme na osm plátků silných asi 1,5 cm. Opečeme na sucho v pánvi a na závěr lehce zakápneme olivovým olejem. Každý plátek potřeme olivovou pomazánkou EasySandwich.

2. Černé olivy nakrájíme na plátky a smícháme s utřeným česnekem se sekanou bazalkou. Opepříme. Dobře zamícháme a poklademe plátky bruchetty. Na závěr poklademe plátky mortadely.

Zdroj: igurmet.cz
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře