Burrito ve skle

Stačí jen ohřát v mikrovlnce a přidat k němu tortillu!

Ingredience

1/2 lžíce rostlinného oleje
150 g mletého hovězího masa
1 lžíce koření na tacos
1 lžička mleté uzené papriky
2–3 lžíce červených fazolí z konzervy
2–3 lžíce kukuřice z konzervy
4 lžíce vařené rýže
hrst třešňových rajčátek, na čtvrtky
2 lžíce nastrouhaného čedaru

NA DRESINK

dužina z 1/2 avokáda
100 ml podmáslí
menší hrst koriandru
limetová šťáva dle chuti
sůl a čerstvě mletý pepř

Příprava jídla

1 V pánvi na oleji opékejte maso a vařečkou rozbíjejte hrudky. Přisypte koření tacos a uzenou papriku a ještě propečte. Dejte do sklenice a nechte vychladnout.

2 Potom na maso navrstvěte fazole a kukuřici, rýži, rajčata a sýr a uzavřete.

3 Na dresink rozmixujte avokádo, podmáslí a koriandr. Dochuťte limetovou šťávou, solí a pepřem. Před podáváním ohřejte v mikrovlnce a zalijte dresinkem.

Zdroj: apetitonline.cz
image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře