Celerové jednohubky s kuřecím salátem

Božská kombinace křupavého řapíkatého celeru a krémového kořeněného kuřete zachutná masožroutům i těm, kdo si hlídají linii (majonéza v salátu zůstane naším malým tajemstvím…).

DOBA PŘÍPRAVY 20 minut
NÁROČNOST nízká
Ingredience pro: 45 kusů

Na jednohubky

250 g masa z pečeného kuřete
90 g sýru žervé
2 lžíce majonézy
1 lžíce worcesterské omáčky
2 lžičky chilli omáčky
2 lžičky uzené papriky
pepř
1 lžička sušeného česneku
1 lžička citronové šťávy
1 trs řapíkatého celeru

Na dresink

2 lžíce majonézy
2 lžičky kečupu
2 lžičky citronové šťávy
bílý mletý pepř
pažitka

Postup

Krok 1: Usnadněte si práci a kupte půlku grilovaného kuřete – maso už je ochucené a upečené, takže budete mít za chvilku hotovo. Maso oberte a pomocí dvou vidliček rozdělte na vlákna, vmíchejte žervé a majonézu a dochuťte zbývajícími ingrediencemi.

Krok 2: Celer pokrájejte na špalíčky, zespodu je trochu seřízněte, aby se nekácely, a naplňte kuřecím salátem.

Krok 3: Jednohubky můžete ještě pokapat dresinkem z majonézy, kečupu, bílého pepře a citronu a posypat nasekanou pažitkou.

0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře