Citronová buchta

Ingredience

187 g polohrubé mouky
2 lžičky prášku do pečiva
0,5 lžičky soli
245 g bílého jogurtu
120 g medu / cukru
3 vejce
2 lžíce citronové kůry
90 g jablečného pyré / přesnídávky
Vanilka
Citronová šťáva
moučkový cukr

Postup přípravy

  1. Všechny mokré ingredicence a cukr smícháme v jedné míse
  2. Všechny suché ingredicen smícháme v druhé míse
  3. Smíchané suché ingredicence jemně vmnícháme do mokrých
  4. Pečeme CCA 32 minut při 170 stupních C.
  5. Citronovou šťávu smícháme s cukrem (můžeme i zahřát) a lehce zchladlou buchtu polevou potřeme
Recept přidal: Markéta
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře