Cuketa z grilu se zelenou omáčkou

Nákypy i smažené cuketové placky dnes nechte stranou. A raději se s námi vrhněte do alternativy. Pustíte se do grilovaných plátků?

DOBA PŘÍPRAVY 15 minut
DOBA VAŘENÍ 20 minut
NÁROČNOST nízká

Ingredience pro: 4 porce

4 cukety
sůl
pepř
petržel
kopr
bazalka
stroužek česneku
pažitka
80 ml oleje
1 lžička vinného octa

Postup

Krok 1: Cukety omyjte, nakrájejte na plátky a posolte. Když se vypotí, otřete je a na mírně rozpáleném grilu opečte. Na závěr je opepřete.

Krok 2: Mezitím máte dost času nachystat zelenou omáčku! Ve stejném poměru dejte do mixéru bylinky, přidejte prolisovaný česnek, sůl, pepř, olej i ocet a vše rozmixujte v jemnou pastu. Podávejte společně s cuketou, případně doplňte pečivo.

image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře