Dip z červené řepy

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Suroviny

250 g červené řepy uvařené
50 g křenu
mořská sůl
čerstvě mletý černý pepř
šťáva z citronu
100 g zakysaná smetana

Příprava

Nejprve nameleme čerstvý křen a to tak, že na rozjeté nože R10 vhodíme křen.
Do Closed lid vložíme ostatní suroviny a pomocí stěrky sundáme ze stran křen a sekáme 6-10 sec/ R 6 na jemno.
Podáváme k různým grilovaným masům. Je možno takto ochucenou červenou řepu podávat jako pomazánku, předkrm s bagetou, nebo vmíchat do salátu, pro zpestření.

Tip

Křen možno zaměnit za česnek, zázvor a popřípadě dochutit dalším kořením, nebo bylinkami.

Zdroj: svetreceptu.cz
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře