Domácí pažitková pomazánka na způsob Lučiny

Vyzkoušejte krémovou domácí pomazánku na způsob lučiny. Z několika málo ingrediencí vytvoříte nadýchaný krém, který je lepší i zdravější, než ten z obchodu. Můžete jej také použít jako základní recept a přidat různá koření či bylinky. 🙂

Doba přípravy: 10 minut

Ingredience

50 ml smetany ke šlehání
120 g Lučiny
250 g měkkého tvarohu
špetka soli
pažitka

Postup

1
V misce promíchejte tvaroh, smetanu a lučinu. Lehce osolte a vyšlehejte v nadýchaný krém.
2
Pažitku nakrájejte nadrobno a vmíchejte do krému.

0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře