Domácí pivní marináda na maso

Domácí pivní marináda na maso

Aby maso z grilu mělo ten správný chuťový šmrnc, můžete ho před úpravou naložit – třeba do domácí marinády, kterou si vyrobíte na míru vlastnímu jazýčku.

Ingredience pro: 1 skleničku

70 ml světlého piva
1 cibule
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce sójové omáčky
1 lžička hořčice
1 lžička chilli koření
1/2 lžičky cukru
1/2 lžičky soli
1 g tabaska

Postup

Krok 1: V misce smíchejte pivo, olej, sůl, cukr a sójovou omáčku bez lepku, přidejte lžičku hořčice a důkladně promíchejte.

Krok 2: Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a dochuťte chilli kořením a pár kapkami tabaska.

Krok 3: Do připravené marinády vložte maso podle libosti a nechte alespoň pár hodin uležet.

image_pdfUložit recept do PDFimage_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře