Už jste vyzkoušeli báječné filety tresky s míchaným salátem? Přečtěte si náš recept a připravte je jako šéfkuchař
Ingredience
4 filety tresky
2 lžíce hladké mouky
250 g listových salátů
250 g rajčat
1 žlutá paprika
1 salátová okurka
4 lžíce olivového oleje
2 lžíce balzamikového octa
špetka soli
špetka pepře
oregano
vícezrnné pečivo
Postup přípravy
1
Filety ryby osolte, opepřete a zlehka obalte v hladké mouce.
2
Orestujte filety dozlatova na trošce olivového oleje.
3
V míse smíchejte salát s cherry rajčátky nakrájenými na kousky, s paprikou a okurkou.
4
Zakapejte olivovým olejem, balzamikovým octem, dochuťte solí, pepřem a ozdobte oreganem.
5
Podávejte s treskou a pečivem.
30 min.
4 porce
Zdroj: itesco.cz