Jestli se něco Britům nedá upřít, pak je to jejich schopnost parádně zapařit a taky se po takovém mejdanu dát parádně do pořádku opravdu poctivou snídaní. Pokud jste právě po náročném večírku, určitě byste podobné ranní jídlo uvítali i u nás. Pojďte se podívat, jak na to.
DOBA PŘÍPRAVY 15 minut DOBA VAŘENÍ 10 minut NÁROČNOST nízká
Ingredience pro: 2 porce
6 světlých grilovacích klobásek
6 plátků anglické slaniny
4 vejce
4 plátky chleba
1 plechovka pečených fazolí v rajčatové omáčce
rajčata
sůl a pepř
olivový olej
1 lžíce másla
Postup
Krok 1: Cherry rajčátka nechte v celku, klasická rozpulte a řeznou stranou nahoru je pokapejte olivovým olejem, osolte, opepřete a dejte na 10 až 15 minut pod gril. Fazole ohřejte.
Krok 2: Slaninu opečte z obou stran nasucho, na tuku pak opečte i klobásky a na druhé pánvi usmažte z vajec na troše másla volská oka.
Krok 3: Plátky chleba opečte v topinkovači, troubě či na pánvi na tuku ze slaniny. A můžete servírovat!