Seznam surovin
hovězí maso 100 gramů (zadní)
paprika (1/4 žutá, 1/2 zelená, 1/2 červená)
cibule 1 kus (menší)
olej řepkový 1 lžička
tortilla 1/2 kusu
jogurt bílý 1 lžíce
avokádo 1/2 kusu
koriandr 1 snítka
limetka 1 kus
Postup přípravy
Hovězí maso nakrájíme na nudličky a den předem marinujeme – trocha soli, pepř (pokud máte, tak kajenský), šťáva z ½ limetky, špetka skořice.
Na pánvi se lžičkou řepkového oleje orestujeme maso, přidáme cibuli nakrájenou na půlměsíce, papriky všech barev na nudličky. Vše důkladně orestujeme tak, aby paprika zůstala ve středu trochu křupavá a cibule nepálila. Směsí plníme tortillu, do které přidáme ještě lžíci jogurtu a rozmačkané avokádo s nasekaným koriandrem a šťávou z ½ limetky
Zdroj: igurmet.cz