Hověží nudličky FAJITAS

Seznam surovin

hovězí maso 100 gramů (zadní)
paprika (1/4 žutá, 1/2 zelená, 1/2 červená)
cibule 1 kus (menší)
olej řepkový 1 lžička
tortilla 1/2 kusu
jogurt bílý 1 lžíce
avokádo 1/2 kusu
koriandr 1 snítka
limetka 1 kus

Postup přípravy

Hovězí maso nakrájíme na nudličky a den předem marinujeme – trocha soli, pepř (pokud máte, tak kajenský), šťáva z ½ limetky, špetka skořice.

Na pánvi se lžičkou řepkového oleje orestujeme maso, přidáme cibuli nakrájenou na půlměsíce, papriky všech barev na nudličky. Vše důkladně orestujeme tak, aby paprika zůstala ve středu trochu křupavá a cibule nepálila. Směsí plníme tortillu, do které přidáme ještě lžíci jogurtu a rozmačkané avokádo s nasekaným koriandrem a šťávou z ½ limetky

Zdroj: igurmet.cz
image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře