Hovězí steak s pečenou zeleninou a bramborem

Seznam surovin

hovězí maso 150 gramů (roštěnec)
celer 1 plátek
mrkev 1 kus
fenykl 1/2 kusu
brambory 2 kusy
olej olivový 1 lžička

Postup přípravy

Zeleninu a brambory pokrájíme na větší kousky, osolíme, pokapeme olivovým olejem a pečeme v troubě 30 min. na 170 °C.

Hovězí steak necháme ‚vytemperovat‘ na pokojovou teplotu. Potřeme olejem ze všech stran, opepříme čerstvě namletým pepřem. Grilujeme cca 4 minuty z každé strany na pánvi vytřené olejem. Až po zatáhnutí masa osolíme.

Zdroj: igurmet.cz
image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře