Italská rajčatová zálivka

Ať už děláte salát z jakýchkoli druhů zeleniny a dalších surovin, jeho chuť a charakter zásadně určí zálivka. Výhodou domácí oproti kupované je, že si ji vyrobíte čerstvou a v množství, které právě potřebujete.

Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut 
Bez vaření

Ingredience

8 (sluncem) sušených rajčat v oleji
1 lžíce kaparů
1/2 stroužku česneku
6 lžic červeného vinného octa
8 lžic olivového oleje

Příprava jídla

Ve vhodném přístroji rozmixujte dohladka 8 (sluncem) sušených rajčat v oleji, scezených, 1 lžíci kaparů, propláchnutých, 1/2 stroužku česneku, 6 lžic červeného vinného octa a 8 lžic olivového oleje.

NĚCO NAVÍC
Dokonalá ke studeným rýžovým a těstovinovým salátům, obzvláště s letní zeleninou, jako jsou papriky, zralá rajčata, okurky, cukety…
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře