Italský těstovinový salát

Seznam surovin

rajčata 150 gramů
těstoviny 450 gramů (vařené)
okurka salátová 150 gramů
paprika žlutá 150 gramů
cibule červená 100 gramů
dresink 120 gramů (SPAK Česnekový)
majonéza 120 gramů
sůl 2 špetky (dle chuti)
pepř 2 špetky (dle chuti)

Postup přípravy

Salátové okurky, rajčata a žluté papriky nakrájíme na drobné kostičky. Červenou cibuli nakrájíme na půlkolečka. Vše smícháme v salátové míse spolu s těstovinami, majonézou a česnekovým dressingem. Dochutíme solí a pepřem.

Zdroj: igurmet.cz
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře