Jahodová tříšť à la Margarita

Geniálně jednoduchá tříšť. Počítejte s tím, že s přípravou je třeba začít den předem, aby se všechny ingredience dobře namrazily!

Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro cca 8 osob
Doba přípravy: Do 20 minut 
Mražení a zachlazování

Ingredience

500 g vyzrálých jahod, odstopkovaných
240 ml tequily
120 ml pomerančového likéru (např. Cointreau nebo Grand Marnier)
4 lžíce cukrového sirupu (viz Něco navíc)
šťáva ze 2 limetek + navíc plátky na ozdobení

Příprava jídla

1 Všechny ingredience dejte do plastové nádoby s víkem, promíchejte, uzavřete a dejte zamrazit přes noc.

2 Na koktejly dejte zmražené ingredience do mixéru, který zvládne rozsekat led, nebo do robotu s noži a rozmixujte dohladka.

3 Vzniklý nápoj rozdělte do skleniček a ozdobte plátky limetek.

NĚCO NAVÍC
Cukrový sirup je jednoduše voda lehce svařená s cukrem v poměru 1:1 do sirupové konzistence.
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře