Kotlety s pestem

Vychutnejte si minutkové maso provoněné bylinkami a česnekem!

Ingredience

hrst čerstvého tymiánu
1 lžička soli a pepře
1–2 stroužky česneku
šťáva a kůra z 1 citronu
1 lžíce olivového oleje
2–3 kotlety
kupované pesto
rýže k podávání

Příprava jídla

V hmoždíři rozmělněte hrst čerstvého tymiánu se lžičkou soli a pepře, 1–2 stroužky prolisovaného česneku. Pak přimíchejte šťávu i kůru z 1 citronu a lžíci olivového oleje. Směsí potřete 2–3 kotlety a nechte 10 minut odležet. Maso zprudka osmahněte na suché pánvi; maximálně 8 minut. Potřete kupovaným pestem a podávejte s rýží.

Zdroj: apetitonline.cz
image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře