Kuřecí játra na víně s rýží

Milujete kuřecí játra na víně? Připravte si je podle našeho receptu, lepší jste nejedli!

Ingredience

500 g kuřecích jater
1 šalotka
1 lžíce olivového oleje
150 ml polosuchého červeného vína
špetka soli
špetka pepře
400 g rýže

Postup přípravy

1
Kuřecí játra zbavte vláken, nakrájejte je na menší kousky.

2
Na oleji orestujte nasekanou šalotku a játra.

3
Zprudka orestujte, zalijte červeným vínem a zredukujte.

4
Dochuťte solí a pepřem. Podávejte s rýží.

25 min.
4 porce
Zdroj: itesco.cz
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře