Kuřecí játra s bramborami a slaninou

Kuřecí játra, slanina a brambory. Tahle kombinace nemůže nikdy dopadnout špatně. Navíc je to jídlo levné a rychlé na přípravu aneb Víte, co budete mít dnes k večeři?

DOBA PŘÍPRAVY 15 minut
DOBA VAŘENÍ 30 minut
NÁROČNOST nízká

Ingredience pro: 4 porce

600 g brambor
1 cibule
100 g anglické slaniny
600 g kuřecích jater
20 ml olivového oleje
1 lžička pepře
2 snítky rozmarýnu
1 lžička soli

Postup

Krok 1: Malé salátové brambory uvařte i se slupkou na skus. Nechte lehce vychladnout. Mezitím nakrájejte cibuli, slaninu a očistěte játra.

Krok 2: Na pánvi rozehřejte olivový olej, orestujte cibuli spolu se slaninou, poté přidejte játra. Opepřete a restujte, dokud se játra nezatáhnou.

Krok 3: Brambory i se slupkou rozkrojte napůl. Přidejte do pánve a osmažte dozlatova.

Krok 4: Nakonec přidejte rozmarýn a osolte. Servírujte.

image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře