Kuřecí nudličky na česneku

Šťavnaté kuřecí kousky s česnekem a petrželkou připravíte během chvilky a provoní vám celý byt. Skvělé jsou ke špagetám, ale chybu neuděláte, ani když k nim dáte jako přílohu rýži.

DOBA PŘÍPRAVY 20 minut
DOBA VAŘENÍ 20 minut
NÁROČNOST nízká

Ingredience pro: 4 porce

600 g kuřecího masa
6 stroužků česneku
100 ml sójové omáčky
3 lžičky škrobu
mletý římský kmín
petrželka
4 lžíce řepkového oleje

Postup

Krok 1: Česnek nakrájejte na plátky a petrželku nasekejte. Kuřecí maso nakrájejte na kostičky (můžete použít i krůtí prsa).

Krok 2: Maso pak dejte do misky, přidejte sojovou omáčku, škrob a vše důkladně pomíchejte. Nechte chvilku odpočinout. Sůl dávat nemusíte, protože sojová omáčka je slaná dost.

Krok 3: V pánvi rozehřejte olej a přidejte maso, opečte ho ze všech stran a po chvíli přidejte česnek a kmín. Dál opékejte, až se česnek a kmín rozvoní. Pak do směsi vmíchejte petrželku a stáhněte z ohně.

Krok 4: Hotové maso podávejte se špagetami nebo rýží a zeleninovým salátem.

0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře