Kuřecí souvlaki

Kuchyně: řecká 
Obtížnost přípravy: Snadný
Porce: 4

Seznam surovin

kuřecí maso 600 gramů (prsní řízky)
olej olivový 100 mililitrů
ocet vinný (červený)
šťáva citronová 2 lžíce
česnek 1 stroužek
oregano
pepř černý (mletý)
sůl

Postup přípravy

Všechny ingredience smícháme v míse a připravíme z nich marinádu. V této směsi marinujeme kuřecí maso, které jsme si předtím nakrájeli na kostičky. Vše necháme 6 hodin odležet.

Kousky masa posléze vyjmeme, napíchneme na špejli a grilujeme, dokud nezískají zlatavou barvu.

Během grilování maso otočíme pouze jednou.

0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře