Marocké koření

Vytvořte si vlastní aromatickou směs. K jehněčímu pasuje dokonale.

Náročnost: Velmi snadné
Doba přípravy: Do 10 minut 
Bez vaření

Ingredience

½ lžíce tymiánu
½ lžíce sezamových semínek
½ lžíce mletého kardamomu
1 lžíce koriandru
1 lžíce anýzu
1 lžíce semínek fenyklu
1 lžíce římského kmínu
¼ lžíce sladké papriky
¼ lžíce celého černého pepře
¼ lžíce kajenského pepře

Příprava jídla

Koření rozdrťte v hmoždíři. Použijte na kotlety, zbytek uchovejte ve vzduchotěsné dóze. Podobnou, už hotovou směs můžete i koupit v orientálních obchodech nebo ve specializovaných prodejnách s kořením.

image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře