Medovo-hořčicové vepřové kotlety na grilu

Vepřové plátky v medovo-hořčicové marinádě jsou jednoduché na přípravu a bohaté na chuť.

50 min.
4 porce

Ingredience

4 vepřové kotlety

Marináda:

¼ šálek medu
2 pl dijonské horčice
2 pl kremžská hořčice
2 pl bílý vínný ocet
1 lžička sójové omáčky
2 stroužek česneku
sůl a pepř (podle chuti)

Postup přípravy

1
Česnek prolisujte a smíchejte se všemi surovinami na marinádu.
2
Kotlety omyjte, osušte a potřete marinádou. Marinujte alespoň 30 minut až celou noc.
3
Grilujte na středně vyhřátém grilu podle tloušťky masa 3 – 5 minut z každé strany.

Zdroj: itesco.cz
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře