Melounové kostky v čokoládě

Když přijde návštěva, nabídněte jí skvělé zobání, kterým ji rozhodně ohromíte.

40 min.
6 porce

Ingredience

½ červeného melounu
200 g čokolády (rozehřáté)
mořská sůl
barevná párátka

Postup přípravy

Nakrájíme meloun bez slupky na kostičky. Dáme ho vychladit do lednice na 30 minut.

Rozpustíme čokoládu ve vodní lázni.

Namočíme každý kousek melounu do čokolády a položíme do pekáče na pečicí papír.

Posypeme troškou soli a dáme do lednice. Do kostek napícháme párátka a podáváme studené.

Tip: Místo melounu lze použít jahody, maliny nebo jiné ovoce.

Zdroj: itesco.cz
image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře