Melounový salát s grilovanou treskou

Máte po krk nudných dietních receptů, které kombinují jen rýži a kuře? Pokud rádi zkoušíte nové věci, pak musíte vyzkoušet spojení netradičních chutí! Treska vás zasytí a melounový salát osvěží.

Doba přípravy 10 minut
Doba vaření 10 minut
Náročnost nízká

Ingredience pro: 2 porce

Budete potřebovat

1/4 žlutého melounu
1 salátová okurka
1 zelené jablko
2 lžíce balzamikového krému
4 lžíce sezamového oleje
50 g piniových semínek
2 svazky čerstvé bazalky
400 g filetů z tresky

Postup

Krok 1: Meloun očistěte od semínek a slupky a nakrájejte ho na menší kousky.

Krok 2: Okurku nakrájejte na velmi tenké plátky, jablko na drobné kostičky. Natrhejte lístky bazalky.

Krok 3: Ovoce a zeleninu promíchejte v misce a zakápněte balzamikem a olejem.

Krok 4: Filety z tresky ogrilujte na přírodno z obou stran.

Krok 5: Salát posypejte piniovými oříšky a podávejte s grilovanou rybou, dokud je teplá.

Zdroj: prozeny.cz
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře