Nepečené řezy s černým bezem

Jednoduchý moučník z černého bezu? Ten nepečený! Tenhle recept zvládnete rychle. Je jednoduchý a svěží dezert přitom miluje celá rodina.

Doba přípravy 25 minut
Doba vaření neuvedeno
Náročnost nízká

Ingredience pro: 1 plech

Na řezy

220 g kakaových máslových sušenek
150 g másla
50 g cukru moučka
500 g sýru cream cheese
400 ml smetany ke šlehání
1 limetka
8 lžic bezového sirupu
1 želatinový ztužovač

Na ozdobu

limetka
bezový květ

Postup

Krok 1: Sušenky rozmixujte, zalijte rozpuštěným máslem, promíchejte a směs natlačte na dno plechu pokryté pečicím papírem.

Krok 2: Metličkou smíchejte cream cheese a cukr, pak přilijte smetanu a doplňte sirup a limetkovou šťávu i kůru. Želatinový ztužovač připravte dle návodu, přidejte do krémového základu, promíchejte a krémem pokryjte sušenkovou vrstvu. Dejte na hodinu vychladit do lednice.

Krok 3: Hotový cheesecake krájejte na řezy a každý ozdobte tenkým plátkem limetky a bezovými květy.

Zdroj: prozeny.cz
image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře