Oreganové krevety s petrželkou

Vzpomínáte na ty skvělé grilované krevety, které jste si dávali na dovolené u moře? A proč se omezovat na dovolenou a neudělat si je ještě dnes u vás doma!

Na marinádu

3 lžíce olivového oleje
1 lžička oregana
1 lžička soli
3 stroužky česneku

Na krevety

20 oloupaných tygřích krevet
2 lžíce citronové šťávy
1 lžíce nasekané petrželky

Postup

Krok 1: Z uvedených ingrediencí připravte marinádu, ve které nechte krevety tři hodiny odležet. Poté je napíchejte na grilovací jehlu a grilujte na alobalovém tácu. Podávejte pokapané citronovou šťávou a posypané nasekanou petrželkou.

image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře