Ostravská smaženice s klobásou

Kuchyně: česká
Obtížnost přípravy: Snadný
Doba přípravy: 50 min.
Porce: 4

Seznam surovin

vejce 8 kusů
houby 300 gramů (čerstvé)
klobása 2 kusy (ostravská)
cibule 1 kus (střední)
olej 4 lžíce
kmín
pepř černý (mletý)
sůl

Postup přípravy

Oloupanou cibuli nakrájíme najemno a zesklovatíme ji spolu s kmínem na rozehřátém oleji. Přidáme klobásu nakrájenou na kolečka a očištěné houby, které jsme nakrájeli na plátky, a vše za stálého míchání opečeme.

Přilijeme rozkvedlaná vejce a za stálého míchání je necháme srazit.

Smaženici osolíme, opepříme, rozdělíme na talíře a podáváme s topinkami nebo toasty.

Zdroj: igurmet.cz
0 0 hlasy
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře