Penne à la minestrone

Minestrone je světoznámá italská polévka, jejiž základ tvoří kořenová zelenina. Stačí ubrat vývar, přidat pár dalších ingrediencí a místo polévky máte chutnou směs na těstoviny.

Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
Opékání 0:10

Ingredience

6 lžic oleje
300 g brambor
karotka, nasekaná
1 řapík celeru
1/2 cibule
50 g pancetty
400 ml zeleninového vývaru
2 stroužky česneku
320 g penne
snítky tymiánu

Příprava jídla

Na 2 lžících oleje asi 4 minuty opékejte na kostky nakrájené brambory, karotku, řapík celeru a cibuli (nadrobno nasekané) a pancettu nakrájenou na nudličky. Zalijte zeleninovým vývarem a vařte 10 minut. Zvlášť na 4 lžících oleje minutu opékejte 2 stroužky česneku, vyhoďte je a nahraďte špetkou drceného chilli a lístky ze snítky tymiánu. Smíchejte s uvařenými penne a se zeleninou.

Zdroj: apetitonline.cz
image_pdfUložit recept do PDFimage_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře