Plněné avokádo

Avokádo je bohatým přírodním zdrojem bílkovin, vitaminů a zdraví prospěšných tuků. Dejte si ho hned po ránu.

Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut 
Bez vaření

Ingredience

½ malé červené cibule, nakrájené na kolečka
2 rajčata, nakrájená na čtvrtky
hrst vypeckovaných oliv – hnědých nebo černých
pár kapek citronové šťávy
olivový olej na postříkání avokáda
1 avokádo, zbavené pecky
hummus

Příprava jídla

1 Cibuli, rajčata a plnou hrst vypeckovaných oliv smíchejte dohromady, pokapejte citronovou šťávou i olivovým olejem. Půlky avokáda dejte na talíře a prohlubně po pecce vyplňte hummusem a navrch dejte salát z cibule. Znovu pokapejte olivovým olejem a servírujte s rozpečeným chlebem.

image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře