POLIPETTI AFFOGATI dušené chobotničky

Kuchyně: evropská
Obtížnost přípravy: Střední
Doba přípravy: 40 min.
Porce: 4

Seznam surovin

chobotničky 20 kusů (baby)
rajčatová passata 500 gramů
česnek 6 stroužků
paprička chilli červená 3 kusy
olej olivový 4 lžíce
petržel hladkolistá (k podávání)
sůl
pepř

Postup přípravy

Chobotničky očistěte a zprudka opečte na oleji. Přidejte jemně nasekaný česnek, nasekané chilli papričky, passatu a zhruba 30 minut přiklopené duste. Podle chuti osolte a opepřete.
Podávejte posypané nasekanou hladkolistou petrželkou.

Poznámka k receptu

Rychlé, dobré, skvělé jako předkrm nebo chuťovka k vínu.

Zdroj: igurmet.cz
image_pdfUložit recept do PDFimage_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře