Rybí filé zapečené se špenátem

Kuchyně: česká
Obtížnost přípravy: Snadný
Porce: 4

Seznam surovin

filé 500 gramů
špenát 400 gramů (mražený)
máslo 100 gramů
česnek 3 stroužky
vejce 2 kusy
mléko 2 lžíce
sýr polotvrdý 100 gramů (Eidam nastrouhaný)
sůl
strouhanka (na vysypání)

Postup přípravy

Špenát poduste na části másla do změknutí a ochuťte solí a rozetřeným česnekem. Natřete ho na dno máslem vymazané a strouhankou vysypané zapékací formy. Na špenát rozložte plátky
filé.

Vejce rozšlehejte s mlékem a vmíchejte nastrouhaný sýr. Směsí potřete maso se špenátem a povrch poklaďte vločkami zbylého másla.

Formu vložte do trouby vyhřáté na 180°C a pokrm upečte dozlatova.

Poznámka k receptu

Podávejte s pečenými bramborami ozdobené zelenou petrželkou.

Zdroj: igurmet.cz
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře