Salát z červeného zelí ke zvěřině

Červené zelí, jablka a brusinky perfektně ladí s kančí pečínkou, divokou kachnou i jelení kýtou.

Ingredience pro: 6 porcí

300 g červeného zelí
3 ks jablek
5 lžic kompotovaných brusinek
citronová šťáva
krupicový cukr
sůl

Postup

Krok 1: Očištěné zelí nakrájejte nebo nakrouhejte na tenké nudličky, prosypte solí a promněte, šťávu vymačkejte.

Krok 2: Oloupaná jablka nastrouhejte na hrubém struhadle, spolu s brusinkami přidejte k zelí a ochuťte citronovou šťávou a cukrem. Nechte v chladu odležet.

Zdroj: prozeny.cz
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře