Salát z pečené krůty a polníčku

Kuchyně: evropská 
Obtížnost přípravy: Střední
Porce: 4

Seznam surovin

krůtí maso 300 gramů (pečené)
salát polníček 400 gramů
sýr krémový 200 gramů (Lučina nebo Imperial)
medvědí česnek (nasekaný (nebo pažitka) na obalení)
rajčata koktejlová 250 gramů
grep (klínky)
šťáva grapefruitová
olej olivový 1 lžíce

Postup přípravy

1. Listy polníčku rozložte na velký talíř, přidejte maso nakrájené na kostky, sýr nakrájený na podobně velké kostky, obalené v nasekaném medvědím česneku (nebo v pažitce) a rozpůlená cherry rajčátka.

2. Zakapejte šťávou z grepu a olejem.

3. Posypte nasucho opečenými, nahrubo nadrcenými ořechy a ozdobte klínky grepu.

4. Podávejte s pečivem.

Zdroj: igurmet.cz
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře