Salát ze špenátu, rukoly a ředkviček s vejcem

Recept je vhodný pro bezlepkovou dietu, nízkosacharidovou dietu a candida dietu

Ingredience na 4 porce

100 g čerstvého špenátu
100 g rukoly
1 svazek ředkviček
2 polévkové lžíce olivového oleje
1/4 kávové lžičky soli
1 kávová lžička jablečného octa
4 vejce

Postup

Celkový čas přípravy: 20 min

Vejce uvaříte natvrdo (10 minut), zchladíte pod tekoucí vodou a oloupete.

Špenát, rukolu a ředkvičky důkladně opláchnete a necháte odkapat.

Pokud je potřeba, tak špenát a rukolu natrháte rukama na menší kousky a vložíte do mísy.

Ředkvičky nakrájíte na osminky a přidáte k salátu.

Zalijete olejem, octem, posolíte a vše zlehka promícháte.

Salát rozdělíte do talířů, ke každé porci přidáte jedno rozkrojené vajíčko a podáváte.

0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře