Sangria

Ve Španělsku vám téměř nikdy nenabídnou na dvou různých místech stejnou Sangriu. Každá rodina má svůj domácí recept a každý bar do kterého vkročíte vám ji

10 min.
2 porce

Ingredience

3 lžíce hnědého cukru
100 ml horké vody
1 pomeranč
1 citron
směs sezónního ovoce
750 ml červeného vína
500 ml sody nebo limonády
1 lžička mleté ​​skořice
100 ml rumu
bazalkové lístky

Postup přípravy

1
V džbánu promícháme cukr s horkou vodou a šťávou z pomeranče a citronu.
2
Ovoce nakrájíme na menší kousky a přidáme jej do džbánu spolu s vínem, sodou a rumem. Vše dobře promícháme a nakonec ochutíme bazalkovými lístky.
3
Dáme na pár hodin chladit a podáváme s ledem.

Zdroj: itesco.cz
image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře