Publikováno 04/03/201926/10/2020 Od TomášSen orientu Facebook Pinterest Twitter WhatsApp Viber Email Seznam surovin mandlová pasta 80 gramů (bílá) sirup z agáve 3 lžíce mléko 200 mililitrů (rýžové) aguru-agar 2 gramy (prášek) pomerančová esence 2 kapky Postup přípravy Mandlovou pastu rozmícháme s agáve. V rýžovém mléku rozmícháme agar a přivedeme k varu. Vaříme půl minuty. Přidáme mandlovou pastu a promícháme. Vypneme plotnu a přidáme pomerančový éterický olej. V misce zdobíme mandlovými lupínky. Zdroj: igurmet.cz 0 0 hlasovat Hodnocení receptu Vyzkoušejte také... Orientální rizotoIngredience svazek jarní cibulky lžíci másla lžíci kari 400 g rýže, propláchnuté a odkapané 700 ml horkého… LívanečkyIngredience: 200g mouky zlatka 30g cukru 30g másla 120ml mléka 1 malé vejce 1 vanilkový… Třešňový závinSeznam surovin třešně 1 kilogram (vypeckované) mouka pšeničná hladká 500 gramů mléko 16 lžic vejce…