Smrže plněné mletým masem

Kuchyně: česká
Obtížnost přípravy: Snadný
Doba přípravy: 75 min.
Porce: 4

Seznam surovin

mleté maso 200 gramů
smrž 12 kusů (větší, čerstvé)
vejce 1 kus
smetana 1/2 decilitru
cibule 1 kus (menší)
olej
pepř černý (mletý)
sůl

Postup přípravy

Jemně nakrájenou cibuli, směs osolíme a důkladně promícháme. Smrže očistíme a podélně rozřízneme.

Z vnější strany je potřeme olejem, z vnitřní strany je osolíme, opepříme a naplníme připravenou směsí z mletého masa.

Naplněné smrže narovnáme do zapékací misky vymazané olejem, vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a zapečeme. Podáváme s bramborovou kaší.

Zdroj: igurmet.cz
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře