Špíz z panenky, brambor, jablek a sušených švestek

35 min.
4 porce

Ingredience

600 g vepřové panenky
400 g brambor typu A
4 jablka
200 g sušených švestek
100 ml olivového oleje
sůl
pepř

TIP: Podávejte s domácí hořčicí.

Postup přípravy

1
Panenku nakrájejte na menší kousky. Osolte je a opepřete.
2
Očištěné brambory nakrájejte na plátky, jablka na menší kousky.
3
Maso, brambory a jablka spolu se švestkami napichujte na grilovací jehly.
4
Špízy potřete olivovým olejem a grilujte ze všech stran dozlatova, asi 15 minut.

Zdroj: itesco.cz
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře