Tatarák s kapary

Suroviny

250 g kvalitního hovězího masa ( nejlépe svíčková nebo roštěnec )
1 menší cibule ( použila jsem červenou )
1 PL worcesteru
3 KL dijonské hořčice
1 PL rajčatového protlaku ( popř. kečupu )
1 PL posekaných kaparů
1 menší kyselá okurka
1 žloutek
čerstvě mletý pepř
podle chuti tabasco
sůl

Postup přípravy receptu

Maso naškrábeme nožem nebo jemně umeleme na masovém strojku. Přidáme k němu posekané kapary, najemno nastrouhanou okurku, žloutek, vmícháme hořčici, protlak, worcester, tabasco , pepř a sůl.

Vše důkladně promícháme a podáváme na topinkách potřených česnekem. Samozřejmě je možno servírovat maso se žloutkem v důlku a ostatní ingredience okolo, aby si každý dochutil podle svého.

Zdroj: toprecepty.cz
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře