Tebi salát s fazolemi a tuňákem

Seznam surovin

tuňák v oleji 200 gramů
fazole sterilované 200 gramů (bez nálevu)
celer řapíkatý 60 gramů
cibule 1 kus (menší )
kvasnice 1 lžíce
sůl
pepř
olej olivový
šťáva citronová
rajčata
salát hlávkový
bageta
máslo bylinkové

Postup přípravy

Cibulku si nakrájíme na jemno a zpěníme na oleji. Přidáme tebi kvasnice a necháme vychladnout.

Polovinu fazolí rozmixujeme s olejem z tuňáka a dáme do misky. Doplníme cibulku s kvasnicemi, druhou polovinu fazolí a jemně nakrájený řapíkatý celer. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Nakonec zamícháme kousky tuňáka Rio Mare a podáváme.

Můžeme doplnit zeleninou, bylinkovou bagetkou nebo jiným pečivem.

Poznámka k receptu

Pro celiaka zvolte jako přílohu bezlepkové pečivo.

Zdroj: igurmet.cz
image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře