Tropické carpaccio

Seznam surovin

kokosový dezert 2 kusy
ananas 1/4 kusu
mango 1 kus
kiwi 2 kusy
granátové jablko 1 kus
šťáva limetková (z 1 limetky)
limetková kůra (z 1 limetky)
koření chilli 2 lžičky
máta (lístky)

Postup přípravy

Ananas, mango a kiwi nakrájejte na tenké plátky. Ovoce rozložte na talíř, pokapejte šťávou z limetky a navrch nasypte zrníčka granátového jablka. Přidejte kokosové dezerty Alpro a ozdobte limetkovou kůrou a lístky máty. Pro ozvláštnění chuti můžete přidat drcené chilli.

Zdroj: igurmet.cz
image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře