Tuňák a majonéza si skvěle rozumějí, pokud ale budete chtít pomazánku odlehčit, sáhněte po jogurtu nebo čerstvém sýru.
Náročnost: Velmi snadné Počet porcí: Na 2 bagely Doba přípravy: Do 10 minut Bez vaření
Ingredience
1 malá konzerva tuňáka (80 g)
2 lžíce majonézy
2–3 jarní cibulky
2 lžíce kaparů
2 kornišonky
1 lžíce hladkolisté petržele
sůl podle chuti
Příprava jídla
1 Malou konzervu tuňáka slijte a smíchejte se 2 lžícemi majonézy. Přidejte 2–3 jarní cibulky, nakrájené nadrobno, 2 lžíce kaparů, 2 kornišonky, nakrájené nadrobno, a 1 lžíci hladkolisté petržele, také nakrájené nadrobno. Dochuťte solí a promíchejte.