Tuňáková pomazánka

Seznam surovin

tuňák v oleji 2 konzervy
cibule 2 kusy
vejce 7 kusů (natvrdo)
majonéza
sůl
pepř

Postup přípravy

Cibuli nakrájejte najemno. Vejce nastrouhejte najemno. Sceďte olej z tuňáka.

Do mísy vložte cibuli, přidejte tuňáka, vejce a vše řádně promíchejte.

Nakonec přidejte majonézu a dle chuti osolte, popřípadě opepřete.

Poznámka k receptu

Dietnější verze je z tuňáka ve vlastní šťávě, ale v tomto případě bude pomazánka chuťově slabší.

Kuchyně: česká
Obtížnost přípravy: Střední
Doba přípravy: 20 min.
Zdroj: igurme.cz
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře