V tomto receptu zhodnotíte vykoledovaná vajíčka a zároveň využijete medvědí česnek, který si přinesete z procházky lesem. Úžasná jarní bylina s jemnou česnekovou chutí dodá salátu skvělou a svěží chuť.
Suroviny (4 porce)
natvrdo uvařená vejce 6 ks
čerstvý medvědí česnek 1 menší svazek
jarní cibulka 2 ks
plnotučná hořčice 1 lžička
kvalitní majonéza 150 g
Sůl
čerstvě namletý bílý pepř
Postup
Oloupaná vejce nakrájejte na menší kostičky a v misce je promíchjte s nasekaným medvědím česnekem a na kolečka nakrájenou jarní cibulkou.
Přidejte majonézu a hořčici, osolte a opepřete a jemně promíchejte. Podávejte s čerstvým pečivem.
Prima tip: Do salátu můžete přidat také 2 na kostičky nakrájené uvařené brambory a jednu kyselou okurku nakrájenou nadrobno.
4 porce
do 10 minut
Zdroj: fresh.iprima.cz