Vanilkový tvarohový dezert

Přísady na recept Vanilkový tvarohový dezert

Na krém:

1 balení  – Originál Puding vanilka příchuť Dr.Oetker
500 ml  – mléko polotučné
4 PL –  cukr
250 g – tvaroh polotučný měkký
1 KL – Vanilková pasta Dr. Oetker

Ještě potřebujeme:

potravinářská folie

příprava

1 Puding připravíme s mlékem, cukrem podle návodu na obalu.

2 Přikryjeme potravinářskou folií a necháme puding vychladnout.

3 Po vychladnutí přidáme tvaroh a vanilkovou pastu a elektrickým ručním šlehačem na nejnižším stupni vyšleháme do hladkého krému.

4 Naplníme do sklenic s ovocem, piškoty a čokoládovým toppingem Dr.Oetker.

Zdroj: oetker.cz
image_printVytisknout recept
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře