Vepřové na hruškách

Seznam surovin

vepřové maso 100 gramů (kotlety)
cibule bílá 1 kus
hrušky 1 kus
sýr 40 gramů (modrý sýr typu niva )
mrkev 1 kus (na nudličky)
petržel kořenová 1 kus (na nudličky)
olej 1 lžička
tymián 1 snítka (čerstvý)
sůl
pepř
rýže

Postup přípravy

Maso opečeme na pánvi na olivovém oleji, osolíme, opepříme. Veškeré ingredience naskládáme do pekáčku. Promícháme s tymiánem a necháme zapéct pod pokličkou v pekáčku, dokud maso nezměkne. Jako přílohu podáváme rýži.

Zdroj: igurmet.cz
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře