Vinná klobása na černém pivě

Seznam surovin

klobása vinná 600 gramů
olej
slanina anglická 50 gramů
cibule 2 kusy
česnek 2 stroužky
rajčata sterilovaná 100 gramů (krájená)
pivo černé 100 mililitrů
sůl
pepř černý (mletý)

Postup přípravy

Vinnou klobásu naporcujeme, stočíme do čtyř šneků, sepneme špejlí a z obou stran krátce osmažíme na oleji. Šneky vyskládáme do pekáče. Na pánvi osmahneme slaninu nakrájenou na kostičky, přidáme měsíčky očištěné cibule, utřený česnek, po 5 minutách vmícháme rajčata a vše zalejeme pivem. Ochutíme solí a pepřem a necháme tekutinu vysmahnout do zhoustnutí. Směs nalejeme do pekáče ke klobásám, vložíme ho do vyhřáté trouby a pečeme 15 minut na 180 °C.

Zdroj: igurmet.cz
0 0 hlasovat
Hodnocení receptu
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře